Surja En-Nas - Kurani shqip dhe arabisht. Lexo Online Kuranin, përkthim nga Origjinali
Me emrin e Allahut, të Gjithëmëshirshmit, Mëshirëbërësit.
Nuk ka të adhurueshëm tjetër përveç Allahut, Muhammedi është i Dërguari i Allahut.
Muslimanët që besojnë se Hazret Mirza Ghulam Ahmedi a.s.,
është Imam Mehdiu dhe Mesihu i Premtuar.

النَّاس

En-Nas

Rreth Sures
 • بِسۡمِ اللّٰہِ الرَّحۡمٰنِ الرَّحِیۡمِ﴿۱﴾
  114 : 1 Me emrin e Allahut, të Gjithëmëshirshmit, Mëshirëbërësit.
 • قُلۡ اَعُوۡذُ بِرَبِّ النَّاسِ ۙ﴿۲﴾
  114 : 2 Thuaj: Kërkoj mbrojtjen e Zotit të njerëzve;
 • مَلِکِ النَّاسِ ۙ﴿۳﴾
  114 : 3 të Sunduesit të njerëzve;
 • اِلٰہِ النَّاسِ ۙ﴿۴﴾
  114 : 4 të Adhuruarit të njerëzve,
 • مِنۡ شَرِّ الۡوَسۡوَاسِ ۬ۙ الۡخَنَّاسِ ۪ۙ﴿۵﴾
  114 : 5 nga e keqja e cytjes së djallit që fshihet pas cytjes,
 • الَّذِیۡ یُوَسۡوِسُ فِیۡ صُدُوۡرِ النَّاسِ ۙ﴿۶﴾
  114 : 6 që cyt zemrat e njerëzve;
 • مِنَ الۡجِنَّۃِ وَ النَّاسِ ٪﴿۷﴾
  114 : 7 qoftë (cytësi) prej xhindëve, ose prej njerëzve.
  Shpjegime
Shpërndaje
Na kontaktoni ne Whatsapp :)
Shtypni këtu ju lutemWhatsApp