Njoftim për shtyp

Njoftim për shtyp

Njoftim për shtyp

Klinika lëvizëse, inshaAllah, së shpejti do të niset për në Afrikë, ku do t’u ofrojë një sërë trajtimesh esenciale të syve, duke përfshirë kirurgji të kataraktës, njerëzve që jetojnë në disa prej qyteteve dhe fshatrave më të largëta të Afrikës.

Më shumë Përurohet “Al-Ain”, klinika lëvizëse e syve

Njoftim për shtyp

Njoftim për shtyp

Njoftim për shtyp

Njoftim për shtyp

Njoftim për shtyp