Mish i Kurbanit për 50 familje në nevojë të Këlcyrës nga Humanity First
Me emrin e Allahut, të Gjithëmëshirshmit, Mëshirëbërësit.
Nuk ka të adhurueshëm tjetër përveç Allahut, Muhammedi është i Dërguari i Allahut.
Muslimanët që besojnë se Hazret Mirza Ghulam Ahmedi a.s.,
është Imam Mehdiu dhe Mesihu i Premtuar.

Mish i Kurbanit për 50 familje në nevojë të Këlcyrës nga Humanity First

kelcyre kurban bajrami humanity first

Me rastin e Kurban Bajramit, Xhemati Musliman Ahmedia i Shqipërisë, nëpërmjet organizatës së tij humanitare “Humanity First”, shpërndau mishin e Kurbanit mes 50 familjeve në nevojë të Këlcyrës.

Aktviteti u realizua më 21 korrik 2021, në bashkëpunim me Bashkinë e Këlcyrës. Është kënaqësi për Xhematin Musliman Ahmedia që mishi i Kurbanit është ndarë me disa familje të nderuara të Këlcyrës. Xhemati Musliman Ahmedia i Shqipërsië u është mirënjohës për pjesëmarrje familjeve dhe Bashkisë së Këlcyrës për bashkëpunimin. Kryetari i Bashkisë Z. Klement Ndoni i shprehu falënderime organizatës “Humanity First” dhe Fondacionit Xhemati Musilman Ahmedia të Shqipërisë për këtë ndihmesë.

kelcyre kurban bajrami humanity first kelcyre kurban bajrami humanity first kelcyre kurban bajrami humanity first

kelcyre kurban bajrami humanity first

Vullnetarët e Humanity First me Zëvendëskryetarin e Bashkisë së Këlcyrës Z. Riza Allamani

Shpërndaje
Na kontaktoni ne Whatsapp :)
Shtypni këtu ju lutemWhatsApp