Bamirësia në rrugën e Allahut | Sakrificat në Arkën Vakf-e-Xhedid
Me emrin e Allahut, të Gjithëmëshirshmit, Mëshirëbërësit.
Nuk ka të adhurueshëm tjetër përveç Allahut, Muhammedi është i Dërguari i Allahut.
Muslimanët që besojnë se Hazret Mirza Ghulam Ahmedi a.s.,
është Imam Mehdiu dhe Mesihu i Premtuar.

Bamirësia në rrugën e Allahut | Sakrificat në Arkën Vakf-e-Xhedid

Kalifi i Pestë i Mesihut të Premtuar, Allahu e ndihmoftë fuqimisht

Allahu i Madhësirhëm në Kuranin e Shenjtë thotë:

“Kush do t’i japë Allahut hua të bukur, që Ai t’ia kthejë duke e shumëfishuar atë?! Allahu e shtrëngon dhe e liron (riskun) dhe tek Ai do të ktheheni.” (El-Bekare 2:246)

Bamirësia në Islam Ahmediat është e jashtëzakonshme. Ndiqni ngjarje besminxitëse të sakrificave financiare të anëtarëve të Xhematit nga bota mbarë. Ky është përkthim në shqip i fjalimit të së xhumasë së mbajtur nga Hazret Mirza Masrur Ahmedi, Kalifi i Pestë dhe Udhëheqësi botëror i Xhematit Musliman Ahmedia, më 08-01-2021.

Shpërndaje
Na kontaktoni ne Whatsapp :)
Shtypni këtu ju lutemWhatsApp