Humanity First ndau mishin e Kurbanit mes familjeve në nevojë të Tiranës
Me emrin e Allahut, të Gjithëmëshirshmit, Mëshirëbërësit.
Nuk ka të adhurueshëm tjetër përveç Allahut, Muhammedi është i Dërguari i Allahut.
Muslimanët që besojnë se Hazret Mirza Ghulam Ahmedi a.s.,
është Imam Mehdiu dhe Mesihu i Premtuar.

Humanity First ndau mishin e Kurbanit mes familjeve në nevojë të Tiranës

Kurban Bajrami 2021 ne Tirane

Me rastin e Kurban Bajramit, Xhemati Musliman Ahmedia i Shqipërisë, nëpërmjet organizatës së tij humanitare “Humanity First”, shpërndau mishin e Kurbanit mes 190 familjeve në nevojë të Tiranës.

Aktviteti u realizua më 22 korrik 2021, në bashkëpunim me Bashkinë e Tiranës, ku në Qendrën Multidisiplinare, në Shtëpinë e Ngjyrave dhe në afërsi të Xhamisë Bejtul-Avel, respektivisht 65, 90 dhe 35 familje.

Xhemati Musliman Ahmedia dhe Humanity First u shpreh falënderime të sinqerta familjeve për pjesëmarrje, si dhe Bashkisë së Tiranës për bashkëpunimin.

Kurban Bajrami 2021 ne Tirane Kurban Bajrami 2021 ne Tirane Kurban Bajrami 2021 ne Tirane Kurban Bajrami 2021 ne Tirane Kurban Bajrami 2021 ne Tirane

Shpërndaje
Na kontaktoni ne Whatsapp :)
Shtypni këtu ju lutemWhatsApp