Me emrin e Allahut, të Gjithëmëshirshmit, Mëshirëbërësit.
Nuk ka të adhuruar tjetër përveç Allahut, Muhammedi është i Dërguari i Allahut.
Muslimanët që besojnë se Hazret Mirza Ghulam Ahmedi a.s.,
është Imam Mehdiu dhe Mesihu i Premtuar.
Sub pages

  Kalendari i namazit

  Njoftim: Kalendari dinamik i kohëve të namazit, në dashtë Zoti, do të rikthehet së shpejti. Ndërkohë, jeni të lutur t’i shikoni oraret e namazeve në këtë kalendar statik. Zoti jua pranoftë adhurimin dhe sakrificat! Amin!

   

  kalendari i namazit

   

  Shikoni edhe këto linqe: