Zhvillimi personal | Metodat më efikase për formimin e personalitetit
Me emrin e Allahut, të Gjithëmëshirshmit, Mëshirëbërësit.
Nuk ka të adhurueshëm tjetër përveç Allahut, Muhammedi është i Dërguari i Allahut.
Muslimanët që besojnë se Hazret Mirza Ghulam Ahmedi a.s.,
është Imam Mehdiu dhe Mesihu i Premtuar.

Zhvillimi personal

Çfarë personaliteti jam? Impulsiv, agresiv, gazmor, i shqetësuar, optimist, pesimist, i mbyllur, i ndrojtur apo i drejtëpërdrejtë? Pavarësisht nga tiparet që kemi fituar që nga lindja, kemi në dorë të ndryshojmë veten, për sa kohë që gëzojmë vullnet dhe mendje të shëndoshë. Këtu mësoni metodat më efikase për të zhvilluar personalitetin drejt pozitivitetit.Zhvillimi i personal

Shpërndaje
Na kontaktoni ne Whatsapp :)
Shtypni këtu ju lutemWhatsApp