Agjërimi synon që njeriu të heqë dorë nga një bukë që i shëndosh trupin dhe të kërkojë bukën tjetër që i qetëson dhe i fuqizon shpirtin.

Më shumë Në brendësi të Ramazanit

Xhemati Musliman Ahmedia ju uron përzemërsisht muajin e bekuar të Ramazanit! Zoti ju pranoftë agjërimet, adhurimet, veprat dhe lutjet dhe…

Më shumë Kalendari i Ramazanit 2017