Kontaktoni
Me emrin e Allahut, të Gjithëmëshirshmit, Mëshirëbërësit.
Nuk ka të adhurueshëm tjetër përveç Allahut, Muhammedi është i Dërguari i Allahut.
Muslimanët që besojnë se Hazret Mirza Ghulam Ahmedi a.s.,
është Imam Mehdiu dhe Mesihu i Premtuar.
Sub pages

  Kontaktoni

  Ju lutemi, na kontaktoni:

  Me SMS ose përmes Whatsapp, Viber a Telegram në numrin tonë +355694644888

  Emal: amj.albania@gmail.com ose albanian@ahmadiyya-islam.org

  ose na gjeni në adresat e poshtëshënuara. Ju mirëpresim!

  Shqipëri:
  Xhemati Musliman Ahmedia i Shqipërisë,
  Rr. “Pavarësia”, Mëzez,
  Kutia Postare 8176,
  Tiranë, Shqipëri (Albania)
  Kontakt

  Kosovë:
  Xhemati Musliman Ahmedia i Kosovës
  Rr. “Holger Pedersen”, Lagjja e Spitalit, Prishtinë
  Kontakte në Kosovë: +38349271305; +38344578886

  Shpërndaje
  Na kontaktoni ne Whatsapp :)
  Shtypni këtu ju lutemWhatsApp