Ateizmi - Argumentet e ateistëve dhe kundër argumente të pathyeshme
Me emrin e Allahut, të Gjithëmëshirshmit, Mëshirëbërësit.
Nuk ka të adhurueshëm tjetër përveç Allahut, Muhammedi është i Dërguari i Allahut.
Muslimanët që besojnë se Hazret Mirza Ghulam Ahmedi a.s.,
është Imam Mehdiu dhe Mesihu i Premtuar.

Ateizmi

Ateizmi nga greq. átheos – α θ ε ος (pa perëndi, a pa Zot). Në këtë rubrikë do të gjeni argumentet e ateistëve, por edhe kundër argumente të pathyeshme, të cilat provojnë si drita e diellit Krijuesin e tij dhe të krejt universit.

Shpërndaje
Na kontaktoni ne Whatsapp :)
Shtypni këtu ju lutemWhatsApp