Udhëtimi im nga ateizmi në besim
Me emrin e Allahut, të Gjithëmëshirshmit, Mëshirëbërësit.
Nuk ka të adhurueshëm tjetër përveç Allahut, Muhammedi është i Dërguari i Allahut.
Muslimanët që besojnë se Hazret Mirza Ghulam Ahmedi a.s.,
është Imam Mehdiu dhe Mesihu i Premtuar.

Udhëtimi im nga ateizmi në besim

Doktor i shkencave dhe studiues i fesë

Gjithçka filloi me një ëndërr, që nuk kishte asnjë lidhje me jetën e tij të përditshme, e aq më pak me një shoqëri komuniste nga e cila ai vinte. Sa e çuditshme që ishte ëndrra, po aq të çuditshme ishin ngjarjet që e pasuan!

Shpërndaje
Na kontaktoni ne Whatsapp :)
Shtypni këtu ju lutemWhatsApp