Si të falemi? Si të mësojmë Namazin?
Me emrin e Allahut, të Gjithëmëshirshmit, Mëshirëbërësit.
Nuk ka të adhurueshëm tjetër përveç Allahut, Muhammedi është i Dërguari i Allahut.
Muslimanët që besojnë se Hazret Mirza Ghulam Ahmedi a.s.,
është Imam Mehdiu dhe Mesihu i Premtuar.

Si të falemi? Si të mësojmë Namazin?

Me anë të kësaj videoje, mund të mësoni lehtësisht gjithë metodën dhe fjalët e Namazit në arabisht dhe shqip.

Shpërndaje
Na kontaktoni ne Whatsapp :)
Shtypni këtu ju lutemWhatsApp