Realitet i Xhihadit
Me emrin e Allahut, të Gjithëmëshirshmit, Mëshirëbërësit.
Nuk ka të adhurueshëm tjetër përveç Allahut, Muhammedi është i Dërguari i Allahut.
Muslimanët që besojnë se Hazret Mirza Ghulam Ahmedi a.s.,
është Imam Mehdiu dhe Mesihu i Premtuar.

Realitet i Xhihadit

Teolog, gjuhëtar dhe përkthyes

Çfarë është xhihadi? Përse ai u keqkuptua edhe nga muslimanët, edhe nga jomuslimanët? Sa llojet e xhihadit e përmend feja Islame? U përgjigjet pyetjeve të tilla Samad Ghori në fjalimin e tij të mbajtur gjatë Xhelsa Salanës së 7-të të Xhematit Musliman Ahmedia të Shqipërisë, më 12 tetor 2014.

Shpërndaje
Na kontaktoni ne Whatsapp :)
Shtypni këtu ju lutemWhatsApp