Çelësi i paqes - bashkimi global - fjalim i Kalifit në Parlamentin European
Me emrin e Allahut, të Gjithëmëshirshmit, Mëshirëbërësit.
Nuk ka të adhurueshëm tjetër përveç Allahut, Muhammedi është i Dërguari i Allahut.
Muslimanët që besojnë se Hazret Mirza Ghulam Ahmedi a.s.,
është Imam Mehdiu dhe Mesihu i Premtuar.

Çelësi i paqes – bashkimi global – fjalim i Kalifit në Parlamentin European

Kalifi i Pestë i Mesihut të Premtuar, Allahu e ndihmoftë fuqimisht

Fjalimi historik në Parlamentin Europian, mbjtur nga Hazret Mirza Masroor Ahmedi, Udhëheqësi botëror i Xhematit Musliman Ahmedia dhe Kalifi V i Mesihut të Premtuar a.s. më 4 dhjetor 2012.

Shpërndaje
Na kontaktoni ne Whatsapp :)
Shtypni këtu ju lutemWhatsApp