Lufta e Tretë Botërore, si mund të parandalohet? Profecia e Kuranit | Lufta bërthamore
Me emrin e Allahut, të Gjithëmëshirshmit, Mëshirëbërësit.
Nuk ka të adhurueshëm tjetër përveç Allahut, Muhammedi është i Dërguari i Allahut.
Muslimanët që besojnë se Hazret Mirza Ghulam Ahmedi a.s.,
është Imam Mehdiu dhe Mesihu i Premtuar.

Lufta e Tretë Botërore, si mund të parandalohet? Profecia e Kuranit Lufta bërthamore

Teolog, gjuhëtar dhe përkthyes

Pra, shikoni në kaq pak ajete është parashikuar:

  • çfarë njerëzish ose çfarë shtetesh janë ato që do ta çonin botën drejt kohës kur do të përdoreshin bombat atomike ose bërthamore.
  • Energjia e madhe e mbyllur në grimca
  • Ajo quhet hutam, që çuditërisht tingëllon e ngjashme me fjaën atom.
  • çfarë pasojash të menjëhershme do të sjellë ky shpërthim
  • Teknologjia e fisionit bërthamor, por edhe ajo e fusionit bërthamor.
  • si do të jetë pamja e saj në momentin e shpërthimit.

Kurani i Shenjtë është një Libër i pashoq. Nuk mund të gjesh parashikime kaq të sakta diku tjetër. Por, kjo profeci që folëm nuk flet për një ngjarje të këndshme, përkundrazi, për një shkatërrim që askush prej nesh nuk do të dojë kurrë. Për këtë arsye, Kurani gjithashtu na tregon edhe metodën si mund ta parandalojmë këtë.

Related Contents from Topics
Shpërndaje
Na kontaktoni ne Whatsapp :)
Shtypni këtu ju lutemWhatsApp