Hadithet e Profetit s.a. - Thënie urtiplota të Pejgamberit a.s.
Me emrin e Allahut, të Gjithëmëshirshmit, Mëshirëbërësit.
Nuk ka të adhurueshëm tjetër përveç Allahut, Muhammedi është i Dërguari i Allahut.
Muslimanët që besojnë se Hazret Mirza Ghulam Ahmedi a.s.,
është Imam Mehdiu dhe Mesihu i Premtuar.

Hadithet e Profetit s.a.

Hadithet, domethënë, thëniet e Profetit Muhammed s.a.v.s.. që kanë përcjellë sahabët dhe tabeinët dhe që kanë ruajtur muhedithët e shquar në Islam

Shpërndaje
Na kontaktoni ne Whatsapp :)
Shtypni këtu ju lutemWhatsApp