Profeti Muhammed s.a.v.s. në sytë e bashkëkohësve të tij
Me emrin e Allahut, të Gjithëmëshirshmit, Mëshirëbërësit.
Nuk ka të adhurueshëm tjetër përveç Allahut, Muhammedi është i Dërguari i Allahut.
Muslimanët që besojnë se Hazret Mirza Ghulam Ahmedi a.s.,
është Imam Mehdiu dhe Mesihu i Premtuar.

Profeti Muhammed s.a.v.s. në sytë e bashkëkohësve të tij

Teolog, gjuhëtar dhe përkthyes

Fjalim i mbajtur nga Samad Ghori më 10 shkurt 2013, gjatë simpoziumit rreth jetës së Profetit Muhammed s.a.v.s. (paqja e mëshira e Allahut qofshin mbi të) në qendrën e Xhematit Musliman Ahemdia të Shqipërisë.

Related Contents from Topics
Shpërndaje
Na kontaktoni ne Whatsapp :)
Shtypni këtu ju lutemWhatsApp