Lideri botëror musliman mbërrin në Kanada për të promovuar paqen dhe dashurinë
Me emrin e Allahut, të Gjithëmëshirshmit, Mëshirëbërësit.
Nuk ka të adhurueshëm tjetër përveç Allahut, Muhammedi është i Dërguari i Allahut.
Muslimanët që besojnë se Hazret Mirza Ghulam Ahmedi a.s.,
është Imam Mehdiu dhe Mesihu i Premtuar.

Lideri botëror musliman mbërrin në Kanada për të promovuar paqen dhe dashurinë

Hazret Mirza Masrur Ahmedi (Udhëheqësi botëror i Xhematit Musliman Ahmedia) mbërrin në Venkuver, për të përuruar xhaminë Bejtur Rahman dhe për të promovuar paqen, dashurinë, bashkimin dhe të drejtat e njeriut.

Shpërndaje
Na kontaktoni ne Whatsapp :)
Shtypni këtu ju lutemWhatsApp