Kalifi i muslimanëve vendos gurthemelin e xhamisë në Wiesbaden të Gjermanisë
Me emrin e Allahut, të Gjithëmëshirshmit, Mëshirëbërësit.
Nuk ka të adhurueshëm tjetër përveç Allahut, Muhammedi është i Dërguari i Allahut.
Muslimanët që besojnë se Hazret Mirza Ghulam Ahmedi a.s.,
është Imam Mehdiu dhe Mesihu i Premtuar.

Kalifi i muslimanëve vendos gurthemelin e xhamisë në Wiesbaden të Gjermanisë

Xhemati Musliman Ahmedia i Gjermanisë synon të ndërtojë 100 xhami në Gjermani. Deri më tani, me bekimin e Zotit të Madhërishëm, ka ndërtuar 39 xhami në qytete të ndryshme të vendit.

Shpërndaje
Na kontaktoni ne Whatsapp :)
Shtypni këtu ju lutemWhatsApp