U vu gruthemeli i xhamisë së re në qytezën Florstadt të Gjermanisë
Me emrin e Allahut, të Gjithëmëshirshmit, Mëshirëbërësit.
Nuk ka të adhurueshëm tjetër përveç Allahut, Muhammedi është i Dërguari i Allahut.
Muslimanët që besojnë se Hazret Mirza Ghulam Ahmedi a.s.,
është Imam Mehdiu dhe Mesihu i Premtuar.

U vu gruthemeli i xhamisë së re në qytezën Florstadt të Gjermanisë

Lavdia është e Allahut që, më 18 tetor 2015, udhëheqësi botëror i Xhematit Musliman Ahmedia, Kalifi i Pestë i Mesihut të Premtuar, Hazret Mirza Masrur Ahmedi vuri gurthemelin e xhamisë së parë të Xhematit në qytezën Florstdt të Gjermanisë. Xhamia do të quhet “Mubarak” (xhamia e bekuar).

Rreth 150 miq morën pjesë në këtë ceremoni, duke përfshirë Znj. Bettina Muller, deputete e Bundestagut (Parlamentit) Kombëtar të Gjermanisë dhe Z. Herbert Unger, Kryetar i bashkisë së Florstadt-it.

2015-10-18-DE-Florstadt-Foundation-0012015-10-18-DE-Florstadt-Foundation-0022015-10-18-DE-Florstadt-Foundation-0032015-10-18-DE-Florstadt-Foundation-0042015-10-18-DE-Florstadt-Foundation-0052015-10-18-DE-Florstadt-Foundation-0072015-10-18-DE-Florstadt-Foundation-008

Shpërndaje
Na kontaktoni ne Whatsapp :)
Shtypni këtu ju lutemWhatsApp