U vu gurthemeli i një xhamie të re në qytetin Nordhorn të Gjermanisë
Me emrin e Allahut, të Gjithëmëshirshmit, Mëshirëbërësit.
Nuk ka të adhurueshëm tjetër përveç Allahut, Muhammedi është i Dërguari i Allahut.
Muslimanët që besojnë se Hazret Mirza Ghulam Ahmedi a.s.,
është Imam Mehdiu dhe Mesihu i Premtuar.

U vu gurthemeli i një xhamie të re në qytetin Nordhorn të Gjermanisë

Më 14 tetor 2015, Hazret Mirza Masrur Ahmedi, Udhëheqësi botëror i Xhematit Musliman Ahmedia dhe Kalifi i Pestë i Mesihut të Premtuar vuri gurthemelin e xhamisë së re të Xhematit që do të ndërtohet në qytetin Nordhorn të Gjermanisë. Në këtë ceremoni të bekuar, ishin të pranishëm rreth 100 miq nga fusha të ndryshme. Ndër ta ishin edhe Kryetari i Bashkisë së qytetit Nordhorn, Z. Thomas Berling dhe Zëvendësshefi i policisë së provincës, Z. Helena Hoon.

Po ju sjellim disa pamje të kësaj ceremonie:

2015-10-14-DE-Nordhorn-Ceremony-0022015-10-14-DE-Nordhorn-Ceremony-0032015-10-14-DE-Nordhorn-Ceremony-0042015-10-14-DE-Nordhorn-Ceremony-0052015-10-14-DE-Nordhorn-Ceremony-0062015-10-14-DE-Nordhorn-Ceremony-0082015-10-14-DE-Nordhorn-Ceremony-0092015-10-14-DE-Nordhorn-Ceremony-0102015-10-14-DE-Nordhorn-Ceremony-011

Shpërndaje
Na kontaktoni ne Whatsapp :)
Shtypni këtu ju lutemWhatsApp