Udhëheqësi i Xhematit Musliman Ahmedia përuroi xhami në Leicester të Anglisë
Me emrin e Allahut, të Gjithëmëshirshmit, Mëshirëbërësit.
Nuk ka të adhurueshëm tjetër përveç Allahut, Muhammedi është i Dërguari i Allahut.
Muslimanët që besojnë se Hazret Mirza Ghulam Ahmedi a.s.,
është Imam Mehdiu dhe Mesihu i Premtuar.

Udhëheqësi i Xhematit Musliman Ahmedia përuroi xhami në Leicester të Anglisë

Më 20 shkurt 2016, udhëheqësi botëror i Xhematit Musliman Ahmedia, Hazret Mirza Masrur Ahmedi, përuroi xhami “Bejtul-Ikram” (Shtëpia e nderit) në Leicester të Anglisë.

Ndër të pranishmit ishin edhe Simon Cole, Shefi i Policisë së Leicestershire, Riaz Ravat BEM dhe Keith Vaz, Deputet i Leicester-it.

Ja disa pamje të këtij eventi mjaft shpirtëror:

2016-02-20-UK-Leicester-Mosque-002

Hazret Mirza Masrur Ahmedi, Allahu e ndihmoftë fuqimisht, duke përuruar xhaminë “Bejtul-Ikram” në Leicester, Angli

2016-02-20-UK-Leicester-Mosque-003

2016-02-20-UK-Leicester-Mosque-0042016-02-20-UK-Leicester-Mosque-006

2016-02-20-UK-Leicester-Mosque-007

Simon Cole, Shefi i Policisë së Leicestershire, Riaz Ravat BEM dhe Keith Vaz, Deputet i Leicester-it

2016-02-20-UK-Leicester-Mosque-008

Gjatë lutjes solemne në fund të ceremonisë

Shpërndaje
Na kontaktoni ne Whatsapp :)
Shtypni këtu ju lutemWhatsApp