Hapet qendra e Xhematit Ahmedia dhe besimtarët bëjnë sexhde falënderimi
Me emrin e Allahut, të Gjithëmëshirshmit, Mëshirëbërësit.
Nuk ka të adhurueshëm tjetër përveç Allahut, Muhammedi është i Dërguari i Allahut.
Muslimanët që besojnë se Hazret Mirza Ghulam Ahmedi a.s.,
është Imam Mehdiu dhe Mesihu i Premtuar.

Hapet qendra e Xhematit Ahmedia dhe besimtarët bëjnë sexhde falënderimi

Hapet xhamia e re dhe qendra e re ndërkombëtare e Xhematit Musliman Ahmedia në Islamabad të Anglisë, Elhamdulil-lah! Hazret Kalifi i Pestë i Xhematit, Allahu e ndihmoftë fuqimisht, bën sexhde falënderimi menjëherë pas inaugurimit.

Shpërndaje
Na kontaktoni ne Whatsapp :)
Shtypni këtu ju lutemWhatsApp