Mbi pesëqind mijë njerëz të sinqertë u anëtarësuan në Xhematin Ahmedia - Betimi ndërkombëtar 2015
Me emrin e Allahut, të Gjithëmëshirshmit, Mëshirëbërësit.
Nuk ka të adhurueshëm tjetër përveç Allahut, Muhammedi është i Dërguari i Allahut.
Muslimanët që besojnë se Hazret Mirza Ghulam Ahmedi a.s.,
është Imam Mehdiu dhe Mesihu i Premtuar.

Mbi pesëqind mijë njerëz të sinqertë u anëtarësuan në Xhematin Ahmedia – Betimi ndërkombëtar 2015

Para se të merrte Bejtin (zotimin), Hazret Mirza Masrur Ahmedi, Kalifi i Pestë i Imam Mehdiut, Allahu e ndihmoftë fuqimisht, tha:

“Këtë vit, siç ju kam thënë edhe më parë, me bekimin e Zotit të Madhërishëm 567330 njerëz të sinqertë u anëtarësuan në Xhematin Musliman Ahmedia, të cilët u përkasin 113 shteteve dhe 391 kombësive të ndryshme të botës. Elhamdulillah. Këtë vit kemi një rritje prej 12095 njerëzish në krahasim me vitin e kaluar”.

Në fund, Hazuri bëri sexhde falënderimi dhe i gjithë Xhemati, së bashku me të.

Shpërndaje
Na kontaktoni ne Whatsapp :)
Shtypni këtu ju lutemWhatsApp