Filozofia - Çfarë është filozofia?
Me emrin e Allahut, të Gjithëmëshirshmit, Mëshirëbërësit.
Nuk ka të adhurueshëm tjetër përveç Allahut, Muhammedi është i Dërguari i Allahut.
Muslimanët që besojnë se Hazret Mirza Ghulam Ahmedi a.s.,
është Imam Mehdiu dhe Mesihu i Premtuar.

Filozofia

Filozofia është studimi i natyrës themelore të dijes, realitetit dhe ekzistencës, veçanërisht kur ajo konsiderohet si një disiplinë akademike. Filozofia është një teori a qëndrim që vepron si një parim udhëheqës për sjelljen.

Në këtë rubrikë, studiojmë jetën e njeriut me kahe të ndryshme përmes prizmit të filozofisë, veçanërisht të filozofisë islame.

Shpërndaje
Na kontaktoni ne Whatsapp :)
Shtypni këtu ju lutemWhatsApp