Gjuha e figurshme në Kuran - Gjuha e figurshme kapërcen kohën e hapësirën
Me emrin e Allahut, të Gjithëmëshirshmit, Mëshirëbërësit.
Nuk ka të adhurueshëm tjetër përveç Allahut, Muhammedi është i Dërguari i Allahut.
Muslimanët që besojnë se Hazret Mirza Ghulam Ahmedi a.s.,
është Imam Mehdiu dhe Mesihu i Premtuar.

Gjuha e figurshme në Kuran

Gjuha e figurshme ka peshë dhe rëndësi kaq të madhe, që ajo nuk mund të zëvendësohet me fjalët që kanë kuptime të drejtpërdrejta. Përveç kësaj, metaforat zbukurojnë edhe temën. Për këtë arsye, gjiuha e figurshme është përdorur edhe në Librat e Shenjtë dhe me këtë praktikë, edhe ata treguan rëndësinë dhe nevojën e saj.
Në këtë faqe, do të gjeni postime që tregojnë dhe zbërthejnë gjuhën e figurshme të përdorur në Kuranin e Shenjtë në veçanti, dhe në librat e tjerë të shenjtë në përgjithësi.
Gjuha e figurshme e Kuranit të Shenjtë tregon se sa të thella janë kuptimet e Kuranit. Në këtë kohë, Imam Mehdiu Hazret Mirza Ghulam Ahmedi a.s. na ka treguar domethënie të thella dhe mbresëlënëse të gjuhës së figurshme të Kuranit të Shenjtë.

Shpërndaje
Na kontaktoni ne Whatsapp :)
Shtypni këtu ju lutemWhatsApp