Simpoziumi i 16-të Kombëtar i Paqes - Xhemati Musliman Ahmedia
Me emrin e Allahut, të Gjithëmëshirshmit, Mëshirëbërësit.
Nuk ka të adhurueshëm tjetër përveç Allahut, Muhammedi është i Dërguari i Allahut.
Muslimanët që besojnë se Hazret Mirza Ghulam Ahmedi a.s.,
është Imam Mehdiu dhe Mesihu i Premtuar.

Simpoziumi i 16-të Kombëtar i Paqes – Xhemati Musliman Ahmedia, reportazh në shqip

Më 9 Mars 2019, Udhëheqësi botëror i Xhematit Musliman Ahmedia, Kalifi i Pestë, Shenjtëria e tij, Hazret Mirza Masrur Ahmed (a.b.a.) mbajti fjalimin kryesor në Simpoziumin e 16-të Kombëtar të Paqes, organizuar nga Xhemati Musliman Ahmedia në Mbretërinë e Bashkuar. Lexoni repotazhin e plotë.

Related Contents from Topics
Shpërndaje
Na kontaktoni ne Whatsapp :)
Shtypni këtu ju lutemWhatsApp