Lajmëtari i paqes
Me emrin e Allahut, të Gjithëmëshirshmit, Mëshirëbërësit.
Nuk ka të adhurueshëm tjetër përveç Allahut, Muhammedi është i Dërguari i Allahut.
Muslimanët që besojnë se Hazret Mirza Ghulam Ahmedi a.s.,
është Imam Mehdiu dhe Mesihu i Premtuar.

Lajmëtari i paqes

Dokumentar në gjuhën shqipe rreth veprimtarisë së Hazret Kalifit të Pestë të Xhematit Musliman Ahmedia për të vendosur paqen globale.

Shpërndaje
Na kontaktoni ne Whatsapp :)
Shtypni këtu ju lutemWhatsApp