Mbledhja Vjetore ndërkombëtare e Xhematit Musliman Ahmedia
Me emrin e Allahut, të Gjithëmëshirshmit, Mëshirëbërësit.
Nuk ka të adhurueshëm tjetër përveç Allahut, Muhammedi është i Dërguari i Allahut.
Muslimanët që besojnë se Hazret Mirza Ghulam Ahmedi a.s.,
është Imam Mehdiu dhe Mesihu i Premtuar.

Mbledhja Vjetore ndërkombëtare e Xhematit Musliman Ahmedia

Xhelsa Salana, Mbledhja Vjetore, e Xhematit Musliman Ahmedia. Ku marrin pjesë mijëra besimtarë nga e gjithë bota për të kaluar 3 ditë në një atmosferë tejet shpirtërore. Të bashkuar në një dorë, provojnë me mëshirën e Zotit dhe me shembullin e tyre se si mësimet e Islamit përhapin dashuri për të gjithë, urrejtje për askënd. InshaAllah, do të zhvillohet më 12, 13 dhe 14 gusht 2016 në afërsi të Londrës.

Related Contents from Topics
Shpërndaje
Na kontaktoni ne Whatsapp :)
Shtypni këtu ju lutemWhatsApp