Bekimet e Allahut mbi Xhematin Musliman Ahmedia | Xhelsa Salana e Anglisë 2020
Me emrin e Allahut, të Gjithëmëshirshmit, Mëshirëbërësit.
Nuk ka të adhurueshëm tjetër përveç Allahut, Muhammedi është i Dërguari i Allahut.
Muslimanët që besojnë se Hazret Mirza Ghulam Ahmedi a.s.,
është Imam Mehdiu dhe Mesihu i Premtuar.

Bekimet e Allahut mbi Xhematin Musliman Ahmedia | Xhelsa Salana e Anglisë 2020

Kalifi i Pestë i Mesihut të Premtuar, Allahu e ndihmoftë fuqimisht

Xhelsa Salana e Anglisë 2020 | Fjalim nga Hazret Mirza Masrur Ahmedi a.b.a.

Gjatë tri ditëve të Xhelsa Salanës së Anglisë, MTA International bëri një transmetim të veçantë, në të cilat u përcollën fjalime të Hazret Mirza Masrur Ahmedit, Kalifit V të Mesihut të Premtuar (Allahut e ndihmoftë fuqimisht) të mbajtura në vende të ndryshme në vitin 2019. Më 9 gusht 2020, u organizua një seancë e veçantë në Ejvan Masrur, Islambad, Tilford (Angli), në të cilën Hazret Kalifatul Masih (a.b.a.) mbajti një fjalim besimshtytës dhe paraqiti raportin e veprimtarisë së xhematit në fusha të ndryshme në mbarë botën. Ai gjithasthu rrëfeu ngjarje emocionuese të pranimit të lutjes dhe të udhëzimit prej Zotit të Madhërishëm.

Related Contents from Topics
Shpërndaje
Na kontaktoni ne Whatsapp :)
Shtypni këtu ju lutemWhatsApp