Kuzhina e Mesihut të Premtuar a.s. në Xhalsa Salana
Me emrin e Allahut, të Gjithëmëshirshmit, Mëshirëbërësit.
Nuk ka të adhurueshëm tjetër përveç Allahut, Muhammedi është i Dërguari i Allahut.
Muslimanët që besojnë se Hazret Mirza Ghulam Ahmedi a.s.,
është Imam Mehdiu dhe Mesihu i Premtuar.

Kuzhina e Mesihut të Premtuar a.s. në Xhalsa Salana

Në një vjershë të tij të shkruar në gjuhën arabe, Mesihu i Premtuar a.s. thotë:

Ishte një kohë kur thërrimat e bukës ishin ushqimi im
Tani ka ardhur dita kur nga sofra ime ushqehen fise

Related Contents from Topics
Shpërndaje
Na kontaktoni ne Whatsapp :)
Shtypni këtu ju lutemWhatsApp