Çfarë është Ringjallja sipas feve të ndryshme?
Me emrin e Allahut, të Gjithëmëshirshmit, Mëshirëbërësit.
Nuk ka të adhurueshëm tjetër përveç Allahut, Muhammedi është i Dërguari i Allahut.
Muslimanët që besojnë se Hazret Mirza Ghulam Ahmedi a.s.,
është Imam Mehdiu dhe Mesihu i Premtuar.

Çfarë është Ringjallja sipas feve të ndryshme?

Teolog, gjuhëtar dhe përkthyes

Çfarë është Ringjallja si doktrinë ose besim i feve të ndryshme? Çfarë është Shpëtimi? A mund të bëjë dikush vetëvrasje duke shpresuar Ringjalljen? Përgjigjet i gjeni në këtë video.

Materiale mbështetëse:

Shpërndaje
Na kontaktoni ne Whatsapp :)
Shtypni këtu ju lutemWhatsApp