Xhelsa Salana e Anglisë 2023 dhe bekime të shumta të Allahut mbi Xhematin Ahmedia
Me emrin e Allahut, të Gjithëmëshirshmit, Mëshirëbërësit.
Nuk ka të adhurueshëm tjetër përveç Allahut, Muhammedi është i Dërguari i Allahut.
Muslimanët që besojnë se Hazret Mirza Ghulam Ahmedi a.s.,
është Imam Mehdiu dhe Mesihu i Premtuar.

Xhelsa Salana e Anglisë 2023 dhe bekime të shumta të Allahut mbi Xhematin Ahmedia

Kalifi i Pestë i Mesihut të Premtuar, Allahu e ndihmoftë fuqimisht

Falënderimi i takon Allahut që na mundësoi të organizonim edhe një herë tjetër Xhelsa Salanën e Anglisë. Mbi 40 mijë njerëz nga 118 vende të ndryshme morën pjesë. Sa më shumë ta falënderojmë Allahun, është e paktë!

Përkthim në shqip i fjalimit të së xhumasë së mbajtur nga Hazret Mirza Masrur Ahmedi, Kalifi i Pestë dhe Udhëheqësi botëror i Xhematit Musliman Ahmedia, më 04.08.2023.

Shpërndaje
Na kontaktoni ne Whatsapp :)
Shtypni këtu ju lutemWhatsApp