Xhelsa Salana e 45-të e Gjermanisë
Me emrin e Allahut, të Gjithëmëshirshmit, Mëshirëbërësit.
Nuk ka të adhurueshëm tjetër përveç Allahut, Muhammedi është i Dërguari i Allahut.
Muslimanët që besojnë se Hazret Mirza Ghulam Ahmedi a.s.,
është Imam Mehdiu dhe Mesihu i Premtuar.

Xhelsa Salana e 45-të e Gjermanisë

Xhelsa Salana e 45-të e Gjermanisë

Më 8 e 9 tetor 2021, u zhvillua Xhelsa Salana e 45-të e Gjermanisë, në Mai Markt, Mannheim. Për shkak të masave të rrepta kundër Covid-19, administrata shtetërore kishte lejuar një numër të vogël pjesëmarrësish, të cilët duhet të ishin të vaksinuar. Pjesëmarrësit ishin zgjedhur nga kompjuteri, të cilëve u ishin dërguar ftesa personale. Gjatë dy ditëve, gjithsej 9369 mysafirë morën pjesë në xhelsa. Ndërsa anembanë Gjermanisë, anëtarët ndoqën programin e Xhelsës nëpër Xhamitë apo shtëpitë e tyre.

Në këtë xhelse, u mbajtën 8 fjalime në gjuhën urdu dhe gjermane. Në seancën mbyllëse Hazret Kalifatul Masih i Pestë (Allahu e ndihmoftë fuqimisht) iu drejtua pjesëmarrëve të Xhelsës përmes lidhjes satelitore.

Xhelsa Salana e 45-të e GjermanisëXhelsa Salana e 45-të e GjermanisëXhelsa Salana e 45-të e GjermanisëXhelsa Salana e 45-të e GjermanisëXhelsa Salana e 45-të e GjermanisëXhelsa Salana e 45-të e Gjermanisë

Related Contents from Topics
Shpërndaje
Na kontaktoni ne Whatsapp :)
Shtypni këtu ju lutemWhatsApp