Dokumentar rreth Xhelsa Salanës së 7-të të Shqipërisë
Me emrin e Allahut, të Gjithëmëshirshmit, Mëshirëbërësit.
Nuk ka të adhurueshëm tjetër përveç Allahut, Muhammedi është i Dërguari i Allahut.
Muslimanët që besojnë se Hazret Mirza Ghulam Ahmedi a.s.,
është Imam Mehdiu dhe Mesihu i Premtuar.

Dokumentar rreth Xhelsa Salanës së 7-të të Shqipërisë

Më 12 tetor 2014, u zhvlliua Xhelsa Salana (Tubimi vjetor) e 7-të e Xhematit Musliman Ahmedia të Shqipërisë. Ky dokumentar përmban pjesë të zgjedhura të këtij evenimenti.

Shpërndaje
Na kontaktoni ne Whatsapp :)
Shtypni këtu ju lutemWhatsApp