Kalifati i drejtë dhe rivendosja e tij
Me emrin e Allahut, të Gjithëmëshirshmit, Mëshirëbërësit.
Nuk ka të adhurueshëm tjetër përveç Allahut, Muhammedi është i Dërguari i Allahut.
Muslimanët që besojnë se Hazret Mirza Ghulam Ahmedi a.s.,
është Imam Mehdiu dhe Mesihu i Premtuar.

Kalifati i drejtë dhe rivendosja e tij

Fjalim i mbajtur nga Bujar Ramaj sahibi në Xhelsa Salanën e 5-të të Xhematit Musliman Ahmedia të Kosovës që u zvhillua më 29 maj 2016 në Prishtinë.

Related Contents from Topics
Shpërndaje
Na kontaktoni ne Whatsapp :)
Shtypni këtu ju lutemWhatsApp