Lutje dhe përpjekje
Me emrin e Allahut, të Gjithëmëshirshmit, Mëshirëbërësit.
Nuk ka të adhurueshëm tjetër përveç Allahut, Muhammedi është i Dërguari i Allahut.
Muslimanët që besojnë se Hazret Mirza Ghulam Ahmedi a.s.,
është Imam Mehdiu dhe Mesihu i Premtuar.

Lutje dhe përpjekje

Fjalim i mbajtur nga i nderuar Muhammad Zakaria Khan sahibi në Xhelsa Salanën e 5-të të Xhematit Musliman Ahmedia të Kosovës që u zhvillua më 29 maj 2016 në Prishtinë, Kosovë

Shpërndaje
Na kontaktoni ne Whatsapp :)
Shtypni këtu ju lutemWhatsApp