Zoti shpëton një anglez nga alkooli dhe droga
Me emrin e Allahut, të Gjithëmëshirshmit, Mëshirëbërësit.
Nuk ka të adhurueshëm tjetër përveç Allahut, Muhammedi është i Dërguari i Allahut.
Muslimanët që besojnë se Hazret Mirza Ghulam Ahmedi a.s.,
është Imam Mehdiu dhe Mesihu i Premtuar.

Zoti shpëton një anglez nga alkooli dhe droga

Shumë gjëra pozitive mund të arrish nëse ke qetësinë shpirtërore. Dhe qetësia shpirtërore gjendet vetëm te Zoti, te Krijuesi i Vetëm! Ja shembull i gjallë që tregon sesi ky anglez shpëton nga alkooli dhe droga me ndihmën e Zotit dhe me bashkimin e Xhematit të Tij. Ai rrëfen:

Unë isha alkoolist vërtet i keq dhe kisha shumë probleme prej alkoolit. Piva lloj-lloj ilaçesh. U kosultova me mjekë të ndryshëm. Por e vetmja gjë që më shpëtoi është Allahu i Madhërishëm dhe bashkimi me Xhematin Musliman Ahmedia. Kjo më kuroi menjëherë, sepse është Hyjnore, është e bukur dhe tani jeta ime është tërësisht ndryshe.

Related Contents from Topics
Shpërndaje
Na kontaktoni ne Whatsapp :)
Shtypni këtu ju lutemWhatsApp