Kanadezët që pranojnë Islam-ahmadiatin në dorën e Liderit botëror musliman
Me emrin e Allahut, të Gjithëmëshirshmit, Mëshirëbërësit.
Nuk ka të adhuruar tjetër përveç Allahut, Muhammedi është i Dërguari i Allahut.
Muslimanët që besojnë se Hazret Mirza Ghulam Ahmedi a.s.,
është Imam Mehdiu dhe Mesihu i Premtuar.

Kanadezët që pranojnë Islam-ahmadiatin në dorën e Liderit botëror musliman

Ceremonia e Bejtit (anëtarësimit) në dorën e Liderit botëror musliman dhe kampionit të paqes, Hazret Mirza Masrur Ahmedit, zhvilluar më 19 maj të vitit 2013, në xhaminë Bejtul Rahman, në Vankuver të Kanadasë.

Related Contents from Topics
Shpërndaje
Na kontaktoni ne Whatsapp :)
Shtypni këtu ju lutemWhatsApp