Reem Shraiky - Xhemati Musliman Ahmedia
Me emrin e Allahut, të Gjithëmëshirshmit, Mëshirëbërësit.
Nuk ka të adhurueshëm tjetër përveç Allahut, Muhammedi është i Dërguari i Allahut.
Muslimanët që besojnë se Hazret Mirza Ghulam Ahmedi a.s.,
është Imam Mehdiu dhe Mesihu i Premtuar.

Reem Shraiky

Përkthyese e arabishtes, Sekretare për Davah, Xhemati i Anglisë

Reem Shraiky është përkthyese në katedrën e gjuhës arabe, pranë Xhematit Musliman Ahmedia dhe është ndihmëse e Sekretetares për Tabligh në Organizatën e Grave të Xhematit të Anglisë.

Shpërndaje
Na kontaktoni ne Whatsapp :)
Shtypni këtu ju lutemWhatsApp