Javaid Iqbal Nasir - Xhemati Musliman Ahmedia
Me emrin e Allahut, të Gjithëmëshirshmit, Mëshirëbërësit.
Nuk ka të adhurueshëm tjetër përveç Allahut, Muhammedi është i Dërguari i Allahut.
Muslimanët që besojnë se Hazret Mirza Ghulam Ahmedi a.s.,
është Imam Mehdiu dhe Mesihu i Premtuar.

Javaid Iqbal Nasir

Misionar i Xhematit Musliman Ahmedia të Gjermanisë

Për më shumë se 10 vjet shërbeu si misionar në Kosovë dhe 5 vjet në Shqipëri.

Shpërndaje
Na kontaktoni ne Whatsapp :)
Shtypni këtu ju lutemWhatsApp