Kontributi i besimit në ngritjen e një shoqërie shembullore
Me emrin e Allahut, të Gjithëmëshirshmit, Mëshirëbërësit.
Nuk ka të adhurueshëm tjetër përveç Allahut, Muhammedi është i Dërguari i Allahut.
Muslimanët që besojnë se Hazret Mirza Ghulam Ahmedi a.s.,
është Imam Mehdiu dhe Mesihu i Premtuar.

Kontributi i besimit në ngritjen e një shoqërie shembullore

Ligjëratë e mbajtur nga Shahid Ahmad Butt, në simpoziumin e zhvilluar nga Xhemati Musliman Ahmedia i Shqipërisë më 20 nëntor 2012

Related Contents from Topics
Shpërndaje
Na kontaktoni ne Whatsapp :)
Shtypni këtu ju lutemWhatsApp