Lutje për t'u ruajtur nga idhujtaria
Me emrin e Allahut, të Gjithëmëshirshmit, Mëshirëbërësit.
Nuk ka të adhurueshëm tjetër përveç Allahut, Muhammedi është i Dërguari i Allahut.
Muslimanët që besojnë se Hazret Mirza Ghulam Ahmedi a.s.,
është Imam Mehdiu dhe Mesihu i Premtuar.

Lutje për t’u ruajtur nga idhujtaria

lutjet e kuranit lutja

Pasi Hazret Ibrahimi a.s. ndërtoi Qabenë e Shenjtë, iu lut Zotit të Madhëruar për paqe, gjithashtu edhe për pasardhësit e tij për t’u ruajtur nga idhujtaria:

رَبِّ اجۡعَلۡ ہٰذَا الۡبَلَدَ اٰمِنًا وَّ اجۡنُبۡنِیۡ وَ بَنِیَّ اَنۡ نَّعۡبُدَ الۡاَصۡنَامَ

O Zoti im! Bëje këtë qytet të paqes dhe më ruaj mua dhe fëmijët e mi nga adhurimi i idhujve.[1]

[1]. Kurani Famëlartë 14:36.

Shpërndaje
Na kontaktoni ne Whatsapp :)
Shtypni këtu ju lutemWhatsApp