Lutje për të kërkuar falje dhe për t’u bërë rob i veçantë i Zotit
Me emrin e Allahut, të Gjithëmëshirshmit, Mëshirëbërësit.
Nuk ka të adhurueshëm tjetër përveç Allahut, Muhammedi është i Dërguari i Allahut.
Muslimanët që besojnë se Hazret Mirza Ghulam Ahmedi a.s.,
është Imam Mehdiu dhe Mesihu i Premtuar.

Lutje për të kërkuar falje dhe për t’u bërë rob i veçantë i Zotit

Mesihu i Premtuar dhe Imam Mehdiu a.s.
sexhde sexhdja namazi

Hazret Mesihu i Premtuar a.s., duke këshilluar Çaudri Rustem Aliun, që ishte një mik i tij i afërt, shkroi: “Bëni sa më shumë këtë lutje, në sexhdet tuaja, gjatë ditës e natës”.

lutje per kerkimfalje

O Ti që je më i Dashuri nga të gjithë të dashurit! Më fal gjynahet dhe më prano në grupin e robërve të Tu të sinqertë! Amin![1]


[1] “Maktubat-e-Ahmedia” vëll. 5, nr. 3, f. 74, letra e shkruar më 15 shkurt 1888.

Shpërndaje
Na kontaktoni ne Whatsapp :)
Shtypni këtu ju lutemWhatsApp