Lutje për të falënderuar Zotin dhe për të kërkuar sinqeritet
Me emrin e Allahut, të Gjithëmëshirshmit, Mëshirëbërësit.
Nuk ka të adhurueshëm tjetër përveç Allahut, Muhammedi është i Dërguari i Allahut.
Muslimanët që besojnë se Hazret Mirza Ghulam Ahmedi a.s.,
është Imam Mehdiu dhe Mesihu i Premtuar.

Lutje për të falënderuar Zotin dhe për të kërkuar sinqeritet

lutja bekimi dua lutje

Kur ushtria e Hazret Sulejmanit a.s. kaloi nga lugina Nemla, populli i atjeshëm u fut nëpër shtëpi nga frika e saj. Duke e parë këtë, Hazret Sulejmani a.s. bëri lutjen:

رَبِّ اَوۡزِعۡنِیۡۤ اَنۡ اَشۡکُرَ نِعۡمَتَکَ الَّتِیۡۤ اَنۡعَمۡتَ عَلَیَّ وَ عَلٰی وَالِدَیَّ وَ اَنۡ اَعۡمَلَ صَالِحًا تَرۡضٰٮہُ وَ اَدۡخِلۡنِیۡ بِرَحۡمَتِکَ فِیۡ عِبَادِکَ الصّٰلِحِیۡنَ

O Zoti im! Më mundëso të të falënderoj për bekimin që më dhe mua dhe prindërve të mi; të bëj vepra të mira që Ti i pëlqen dhe me mëshirën Tënde më prano në grupin e robërve të Tu të sinqertë.[1]


[1]. Kurani Famëlartë 27:20.

Shpërndaje
Na kontaktoni ne Whatsapp :)
Shtypni këtu ju lutemWhatsApp