Lutje për kërkuar të mira materiale dhe shpirtërore për fëmijët
Me emrin e Allahut, të Gjithëmëshirshmit, Mëshirëbërësit.
Nuk ka të adhurueshëm tjetër përveç Allahut, Muhammedi është i Dërguari i Allahut.
Muslimanët që besojnë se Hazret Mirza Ghulam Ahmedi a.s.,
është Imam Mehdiu dhe Mesihu i Premtuar.

Lutje për kërkuar të mira materiale dhe shpirtërore për fëmijët

Për të mira materiale dhe shpirtërore të fëmijëve të tij, Hazret Ibrahimi a.s. kishte bërë edhe këtë lutje:

رَبَّنَاۤ اِنِّیۡۤ اَسۡکَنۡتُ مِنۡ ذُرِّیَّتِیۡ بِوَادٍ غَیۡرِ ذِیۡ زَرۡعٍ عِنۡدَ بَیۡتِکَ الۡمُحَرَّمِ ۙ رَبَّنَا لِیُـقِیۡمُوا الصَّلٰوۃَ فَاجۡعَلۡ اَفۡئِدَۃً مِّنَ النَّاسِ تَہۡوِیۡۤ اِلَیۡہِمۡ وَارۡ زُقۡہُمۡ مِّنَ الثَّمَرٰتِ لَعَلَّہُمۡ یَشۡکُرُوۡنَ ﴿۳۸﴾ رَبَّنَاۤ اِنَّکَ تَعۡلَمُ مَا نُخۡفِیۡ وَ مَا نُعۡلِنُ ؕ وَ مَا یَخۡفٰی عَلَی اللّٰہِ مِنۡ شَیۡءٍ فِی الۡاَرۡضِ وَ لَا فِی السَّمَآءِ

O Zoti im! Kam vendosur disa nga fëmijët e mi në një luginë të pambjellë, pranë Shtëpisë Sate të shenjtë o Zoti im, që ata të kryejnë namazin. Bëj që zemrat e njerëzve të anojnë nga ata dhe jepu ushqim prej të vjelave që ata të të falënderojnë. O Zoti ynë! Ti pa dyshim e di atë që ne fshehim dhe atë që e zbulojmë. Për Allahun asgjë nuk është e fshehtë, as në tokë e as në qiell.[1]

[1]. Kurani Famëlartë 14:38-39.

Related Contents from Topics
Shpërndaje
Na kontaktoni ne Whatsapp :)
Shtypni këtu ju lutemWhatsApp