Lutje për të kërkuar bashkëshort/e e fëmijë të dëlirë
Me emrin e Allahut, të Gjithëmëshirshmit, Mëshirëbërësit.
Nuk ka të adhurueshëm tjetër përveç Allahut, Muhammedi është i Dërguari i Allahut.
Muslimanët që besojnë se Hazret Mirza Ghulam Ahmedi a.s.,
është Imam Mehdiu dhe Mesihu i Premtuar.

Lutje për të kërkuar bashkëshort/e e fëmijë të dëlirë

femijet perendimi

Duke përmendur cilësitë e robërve të të Gjithëmëshirshmit, Kurani Famëlartë thotë se ata luten kështu:

رَبَّنَا ہَبۡ لَنَا مِنۡ اَزۡوَاجِنَا وَ ذُرِّیّٰتِنَا قُرَّۃَ اَعۡیُنٍ وَّ اجۡعَلۡنَا لِلۡمُتَّقِیۡنَ اِمَامًا

O Zoti ynë! Dhurona prej bashkëshortëve dhe fëmijëve tanë prehjen e syve dhe bëna udhëheqës të të devotshmëve.[1]


[1]. Kurani Famëlartë 25:75.

Shpërndaje
Na kontaktoni ne Whatsapp :)
Shtypni këtu ju lutemWhatsApp