Lutje për të shpëtuar nga e keqja e vetvetes
Me emrin e Allahut, të Gjithëmëshirshmit, Mëshirëbërësit.
Nuk ka të adhurueshëm tjetër përveç Allahut, Muhammedi është i Dërguari i Allahut.
Muslimanët që besojnë se Hazret Mirza Ghulam Ahmedi a.s.,
është Imam Mehdiu dhe Mesihu i Premtuar.
lutje e Profetit

Hazret Shekel Ibni Humejdi r.a. rrëfen: I kërkova të Dërguarit të Allahut s.a.v.s. që të më mësonte ndonjë lutje për t’u larguar nga të këqijat. Ai më kapi për dore dhe më këshilloi të bëja këtë lutje:

lutje shpetim e keqja

O Allah! Mbromë nga e keqja e dëgjimit tim, nga e keqja e shikimit tim, nga e keqja e gjuhës sime, nga e keqja e zemrës sime dhe nga e keqja e organit gjenital.[1]


[1]. Sunen Ebi Davud, kitab “El-Vitr”, bab “Fil-Isti‘adheti”, hadithi nr. 1551.

Related Contents from Topics
Shpërndaje
Na kontaktoni ne Whatsapp :)
Shtypni këtu ju lutemWhatsApp