Lutje për të shpëtuar nga ndikimet e popullit keqbërës
Me emrin e Allahut, të Gjithëmëshirshmit, Mëshirëbërësit.
Nuk ka të adhurueshëm tjetër përveç Allahut, Muhammedi është i Dërguari i Allahut.
Muslimanët që besojnë se Hazret Mirza Ghulam Ahmedi a.s.,
është Imam Mehdiu dhe Mesihu i Premtuar.

Lutje për të shpëtuar nga ndikimet e popullit keqbërës

lutjet e kuranit lutja

Populli jo vetëm që e refuzoi këshillën e Hazret Lutit a.s., por e kërcënoi Lutin duke thënë: “Po këmbëngule më, do të të dëbojmë nga vendi”. Atëherë Hazret Luti a.s. bëri lutjen që vijon, për të cilën Allahu i Madhërishëm thotë: “Ne ia pranuam lutjen dhe e shpëtuam Lutin dhe familjen e tij, përveç gruas së tij, kurse popullin e tij e shkatërruam”.

رَبِّ نَجِّنِیۡ وَ اَہۡلِیۡ مِمَّا یَعۡمَلُوۡنَ

O Zoti im! Shpëtomë mua dhe familjen time nga ajo që bëjnë ata.[1]


[1]. Kurani Famëlartë 26:170

Shpërndaje
Na kontaktoni ne Whatsapp :)
Shtypni këtu ju lutemWhatsApp