Lutje për të kërkuar shenjë kundër popullit mohues
Me emrin e Allahut, të Gjithëmëshirshmit, Mëshirëbërësit.
Nuk ka të adhurueshëm tjetër përveç Allahut, Muhammedi është i Dërguari i Allahut.
Muslimanët që besojnë se Hazret Mirza Ghulam Ahmedi a.s.,
është Imam Mehdiu dhe Mesihu i Premtuar.

Lutje për të kërkuar shenjë kundër popullit mohues

lutje populli mohues

Pasi mori parashikimin që do të fitonin Tokën e Shenjtë, Hazret Musai a.s. i porositi njerëzit e tij të hynin në të. Ata e refuzuan. Atëherë Hazret Musai a.s. bëri lutjen e mëposhtme, për shkak të së cilës Toka e Shenjtë iu bë e ndaluar për dyzet vjet.

رَبِّ اِنِّیۡ لَاۤ اَمۡلِکُ اِلَّا نَفۡسِیۡ وَ اَخِیۡ فَافۡرُقۡ بَیۡنَنَا وَ بَیۡنَ الۡقَوۡمِ الۡفٰسِقِیۡنَ

O Zoti im! Nuk kam fuqi për (të bindur) askënd, përveç vetes dhe vëllait tim. Prandaj, na ndaj ne nga populli i pabindshëm.[1]


[1]. Kurani Famëlartë 5:26.

Related Contents from Topics
Shpërndaje
Na kontaktoni ne Whatsapp :)
Shtypni këtu ju lutemWhatsApp